Scan-Clean ApS støtter børn med kritiske sygdomme

Scan-Clean ApS støtter børn med kritiske sygdomme

Team Rynkeby er et internationalt velgørenhedscykelhold, der havde sin spæde start i Danmark i 2002, som hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom, og det er med støtte fra Scan-Clean ApS.

Team Rynkeby samler hvert år mange motions cykelryttere fra flere lande, til et samlet motionsløb som løber af staben i forbindelse med Tour de France. De kører for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme. Scan-Clean ApS har støttet formålet siden 2012.

Pengene går til børn med kritiske sygdomme.

Igennem det meste af året skal deltagerne ikke alene blive i stand til at cykle de godt 1.200 km på en uge til Paris - de forpligter sig også til at gøre en indsats for at rejse penge, til børn med kritiske sygdomme.

Siden starten i 2002, er donationerne vokset og det er samlet blevet til mere en kr. 424 millioner (2019)

Via sine tre Brands, Rynkeby, God Morgen og Hohes C, dækker den tyske juicekoncern Eckes-Granini omkostningerne i Team Rynkeby Fonden, i samarbejde med de organisationer, der modtager penge fra Team Rynkeby. Det betyder, at alle indsamlede midler kan gå til organisationernes arbejde for børn med kritiske sygdomme.

I Danmark går de indsamlede midler til Børnecancerfornden og Børnelundefonden.

www.boernecancerfonden.dk , http://www.boernecancerfonden.dk

www.lunge.dk/boernelungefonden , http://www.lunge.dk/boernelungefonden

 

Scan-Clean ApS Birkedam 18 6000 Kolding Tel. 75 83 83 99 E-mail: post@scan-clean.dk
© 2024 Scan-Clean ApS
Website by WebDesignCenter