Scan-Clean ApS støtter børn med kritiske sygdomme

Når velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby cykler til Paris til sommer, for at rejse penge til børn med kritisk sygdom, er det syvende gang i træk med støtte fra Scan-Clean ApS.

Til sommer er det 16. gang, at Team Rynkeby tager turen til Paris for at indsamle penge til Børnecancerfonden. Første gang var i 2002, hvor 11 motionscykelryttere cyklede de godt 1.200 km fra Danmark til den franske hovedstad og indsamlede 38.000 kr. til at støtte børn med kræft.

Pengene donerede Team Rynkeby til børnekræft afdelingen på Odense Universitetets hospital, og dermed var en tradition født.

 

1.900 motions cykelryttere i seks lande.

I 2018 deltager 1.900 motions cykelryttere og 450 medhjælpere fordelt på 48 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island.

Deltagerne er udvalgt blandt tusindvis af ansøgere, som har udfyldt ansøgningsskema på Team Rynkebys website. www.team-rynkeby.dk

 

Pengene går ubeskåret til Børn med kritiske sygdomme.

I gennem det meste af året skal deltagerne ikke alene blive i stand til at cykle de godt 1.200 km. på 1 uge til Paris - de forpligter sig også til at gøre en indsats for at rejse penge, til børn med kritiske sygdomme.

Rynkeby Foods A/S og God Morgen dækker alle projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at de penge, som de 1.900 motionscykelryttere indsamler, kan via Team Rynkeby, doneres ubeskåret til den lokale organisation, som hjælper børn med kritiske sygdomme i det pågældende land.

I Danmark går de indsamlede midler til Børnecancerfonden og Børnelungefonden. www.boernecancerfonden.dk og www.lunge.dk/boernelungefonden

 

Indsamling i 2017.

I 2017 donerede Team Rynkeby 65,2 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme -  heraf gik de 32,2 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

 

Scan-Clean ApS Frederikshøjvej 78 7100 Vejle Tel. 75 83 83 99 E-mail: post@scan-clean.dk
© 2020 Scan-Clean ApS
Website by WebDesignCenter