Historie

Scan-Clean ApS, blev stiftet i 1985 og er i dag en moderne 100% dansk ejet handelsvirksomhed. Scan-Clean ApS ejes og drives i dag af John Christensen, som er en af de oprindelige stiftere. Kundekredsen udgøres af den offentlige  og den private sektor.

Selskabets beskæftiger sig med professionelle løsninger, specielt indenfor storkøkkenhygiejne med hovedvægten lagt på flydende kemi til industrielle opvaskeanlæg. I 1993 blev sortimentet udvidet til også at omfatte flydende produkter til tøjvaskeanlæg.

I 2007 blev et sortiment af svanemærkede miljøvenlige produkter lanceret. Dette betyder, at vi i sortimentet har både, opvaske- tøj- og rengøringsmidler med svanemærket. Svanen er Nordisk Ministerråds mærke. Svanen gør det nemmere at handle mere miljøvenligt.

Alle produkter fremstilles i Danmark af anerkendte certificerede leverandører, efter Scan-Clean’s recepter, hvilket giver stor sikkerhed for levering af kvalitetsprodukter. På samtlige produkter findes udførlig dokumentation i form af produktinformationer og sikkerhedsdatablade. Salg og administration varetages fra kontoret i Vejle.

Leverancer med store emballager, tromler og palletanke, foregår med egen vogn og chauffør(Martin). Ved levering i palletanke 800 kg, pumpes evt. rest over i ny palletank, således at spild undgås og miljøet skånes.

 

Scan-Clean ApS Birkedam 18 6000 Kolding Tel. 75 83 83 99 E-mail: post@scan-clean.dk
© 2023 Scan-Clean ApS
Website by WebDesignCenter